Napolyon Güvenli mi?

Napolyon, Türkiye'nin en güvenli ve saygın firmalarından biridir. Daha önce Süperteklif ismi ile üyelerine milyonlarca lira dağıtmış ve üyelerin istediği doğrultusunda yayın hayatına Napolyon ismi ile devam etmektedir.

Napolyon, 1.25 milyon üyesiyle Türkiye'nin ilk ve tek bağlılık temelli izinli araştırma ve pazarlama platformudur. Napolyon, DORinsight bünyesinde geliştirilen araştırma modelleri ile e-posta, SMS, MMS ve sosyal medya üzerinden html, text, jpg, video, gibi bir çok kanal aracılığıyla birebir dijital online araştırmalara katılım fırsatları sunar.

Naponyon, Hitay Yatırım Holding A.Ş. bünyesinde faaliyet göstermektedir ve Hitay ismini yakın zamanda Milli Piyango ihalesini kazanan firma olarak duymuşsunuzdur. Arkasında bu kadar güvenli ve sağlam bir firma olan başka bir site bulamazsınız.
Hitay Yatırım Holding ve Net Şans oyunları Yatırım A.Ş'nin oluşturduğu Net - Hitay Ortak Girişim, 15 Temmuz 2012 Salı günü gerçekleşen Milli Piyango İdaresi'ne ait şans oyunlarının 10 yıllık lisans verilmesi suretiyle özelleştirilmesi ihalesini 2 milyar 755 milyon $ bedelle kazandı.

Ayrıca bende sizler gibi internette boş vaktimi değerlendiren biriyim, resmi olarak bu firmalarla bir bağım yok fakat kendi tecrübelerimden yola çıkarak internetten para kazandığım firmaları sizlere tanıtıyorum ve Napolyon'dan 4.000 Liradan fazla ödeme aldım. O yüzden para kazanmak istiyorsanız napolyon'u mutlaka denemelisiniz. Örnek bir dekont:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Napolyon firması Türkiye'nin en güvenli ve saygın firmalarından biri olan Hitay bünyesinde faaliyet göstermektedir. Hitay firmasını yakın zamanda Milli Piyango ihalesi 2 milyar 755 milyon dolara kazanan firma olarak duymuşsunuz. Arkasında böyle bir güç olan bu firmaya sonuna kadar güvenebilirsiniz. Buradaki firmalarla resmi bir bağım yoktur, bende sizler gibi internetteki boş vaktimi değerlendiren biriyim ve bu firmadan binlerce lira ödeme aldım, dekontlarını sitede bulabilirsiniz.